Pajdeg

Mamma hade ett bra tips på pajdeg Ewa! Iofs ganska mkt smör i den också men man tillsätter Kesella å degen är MYCKET lättare att hantera!
2,5 dl vetemjöl
75 g smör
3/4 dl Kesella
Degen ska vila i kylskåpet ca 20-30 min innan den kavlas ut. Prova den!
Förgrädda i ca 10 min.

Ost och skinkpaj å Tacopaj har jag gjort nu. I lite olika varianter då... barnen äter ju inte gärna lök å sånt.

Jag blandade 1 pkt Philadelphiaost med 1 pkt Creme Fraiche å smetade ut i botten på Tacopajen


Den färdiga pajen med Jalapeno, Lök, Hot Tacokrydda och Cheddarost.
Enkelt å bra =) Sånt gillas!

Kommentarer
Postat av: äwa

tack den ska jag nog provbaka nån dag vi ses i em

2010-02-09 @ 11:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0